Regulament
Acest regulament intra in vigoare in momentul in care accesati si/sau va inregistrati ca utilizator pe www.foruminstalatii.ro, indiferent ca va inregistrati sau nu pe acest site sunteti tratat ca Utilizator al site-ului din primul moment al accesari.


1. Descriere site

1.1 -Foruminstalatii.ro este un serviciu sub forma de forum, gratuit unde oricine isi poate face un cont, destinat interesului in domeniul instalatiilor.
1.2 -Foruminstalatii.ro nu promoveaza practici sexuale si materiale ce contravin legilor, ci promoveaza invatamantul, educatia, stinta si munca
1.3 -Foruminstalatii.ro a luat nastere din dorinta proprietarului de a invata impreuna cu altii, de a ne imbogati nivelul de cunostinte in domeniul instalatiilor si implicit pentru a avea un confort mai bun.


2. Preambul

2.0 -Accesarea acestui site, inregistrarea in forum, citirea si scrierea in forum constituie accept deplin si neconditionat al Regulamentului. Cine nu este de acord cu acest regulament este rugat sa nu mai acceseze sub nici o forma acest forum.
2.1 -Daca sunteti deja inregistrat(a) se considera tacit ca ati citit acest regulament, indiferent ca l-ati citit sau nu.


3. Reguli generale

3.1 -Este interzisa accesarea acestui site folosind proxy-uri anonime.

3.2 -Nu va inregistrati folosind drept nick denumirea unei pagini WEB sau a unei firme.

3.3 -Nu faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram postarea de reclame indiferent de forma(avatar, semnatura, locatie, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc).  Nu faceti reclama si nu dati linkuri spre produse sau firme concurente cu acest forum.

3.4 -Postarea unui link spre un anumit produs daca subiectul o impune este acceptata. Nu sunt acceptate mesajele care au unicul scop reclama la un brand sau produs.

3.5 -Postati STRICT la subiectul thread-ului discutiei. Orice abatere de la subiect este interzisa si se va sterge imediat de catre moderatori.

3.6 -Nu atasati fisiere MARI si in general sa NU atasati fisiere decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata. Nu atasati imagini care ies din cadrul forumului indiferent ca sunt imagini hostate undeva sau atasate in forum.

3.7 -Nu aduceti jigniri membrilor forumului(sub NICIO FORMA).

3.8 -Nu postati INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol", "thx", etc.

3.9 -Nu sunt admise mesaje, semnaturi, avatare, atasamente, etc. care contin materiale ilegale, imorale, ofensatoare, pornografice, rasiste si nici link-uri catre site-uri care le incurajeaza. Nu sunt permise mesaje care instiga la incalcarea legilor din Romania.

3.10 -Sunt interzise transmiterea si/sau solicitarea de informatii care ar putea incalca Legea Dreptului de autor precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. (de exemplu link-uri catre fisiere torrent, warez sau download direct cu continut ilegal, etc). Toate drepturile de autor(copyright) asupra materialelor atasate si afisate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor, orice material atasat in forum ca de alftel orice material publicat sau link spre un anumit material va fi considerat implicit ca aveti dreptul legal de a-l distribui. FORUMINSTALATII.RO nu isi asuma in nici un fel obligatia de a proteja materialele afisate sau atasate(hostate, uploadate) in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru eventualele pagube suferite.

3.11 -Nu abuzati de functia PM(Mesageria Privata). Toate discutiile tehnice este obligatoriu sa se faca public, folositi PM-ul doar pentru discutii absolut private.

3.12 -Nu scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar. A scrie cu majuscule inseamna ca strigi la interlocutor.

3.13 -In postarile voastre incercati sa scrieti CORECT romaneste, limbajul de CHAT cu tz, vb si alte prescurtari sunt strict interzise.

3.14 -Incercati sa AJUTATI colegii de forum daca puteti, daca nu abtineti-va. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...

3.15 -Completati cat mai corect campurile din profilul userului precum Locatia, Ocupatia ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"...

3.16 -CAUTATI cu atentie folosind functia CAUTARE inainte de a deschide un subiect nou, este foarte probabil sa se fi discutat.

3.17 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa ti le ceara.

3.18 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa-l scrieti in sectiunea unde se potriveste cel mai bine, daca nu este incadrat corespunzator va fi sters sau in cel mai fericit caz va fi mutat unde ii este locul.

3.19 -Cand faceti un subiect la ANUNTURI scrieti clar in titlu ce vindeti ce cumparati sau ce prestari de servicii oferiti ! Obligatoriu mentionati pretul si postati imagini cu produsul, cred ca toata lumea care utilizeaza acest forum are o camera foto sau un telefon cu camera. Vanzatorul este direct raspunzator pentru cea ce vinde si pentru orice reclamatii in legatura cu produsele, livrarea sau nelivrarea lor.

3.20 -Este interzis ca prin intermendiul forumului sa se faca racolari de persoane in scopuri ilegale si colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membri forumului.

3.21 - In forum exista cuvinte cenzurate din diverse cauze(de regula concurenta sponsorilor, injurii, spam, etc), daca un cuvant vedeti ca nu merge nu incercati sa-l scrieti sub forme asemanatoare si nu insistati sa va faceti inteles ca ati vrut sa scrieti acel cuvant. Acest lucru se pedepseste cu STERGEREA AUTOMATA A CONTULUI pentru ca se considera aroganta si lipsa de respect pentru regulament si forum.

3.22 -Nu puteti cere stergerea dvs din baza de date a forumului, acest lucru ramane la latitudinea administratorului

*Daca ati facut un subiect si nu-l mai gasiti inainte de a striga ca s-a sters ar trebui sa-l cautati, poate l-ati facut aiurea si a fost mutat unde ii este locul, cel mai simplu mod de a il gasi este prin vizualizarea mesajelor proprii.

4. Confidentialitate

4.1 -Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul dvs. Webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
4.2 -Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe in calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta).5. Echipa de moderare si intretinere

5.1 -Moderatorii si administratorii sunt prezenti în forumul de discutii pentru a-l mentine în ordine si a preveni comportamentul rau si nedorit. Acestia nu pot sa verifice tot ce se scrie pe forum si nu pot fi obligati sa o faca.
5.2 -Materialele atasate pe site sau trimiteri(linkuri) spre acestea nu sunt verificate de administratori si moderatori, nu cade in sarcina acestora si nu au competenta necesara de a hotara daca materialul este legal sau nu.
5.3 -Ei sunt aici pentru a va ajuta pe voi si întreaga comunitate. Trebuie sa acceptati imediat orice remarca sau corectie venita din partea unui moderator sau a unui administrator.
5.4 -Daca un moderator sau un administrator v-a închis sau editat o postare sau o discutie care va apartine, fara sa fie evident de ce a facut modificarea, contactati moderatorul sau administratorul respectiv într-o maniera politicoasa, prin mesaj privat, solicitand clarificarea.
5.5 -Cu toate acestea, tineti minte ca este mai indicat sa recititi regulamentul înainte sa trimiteti mesajul persoanei care v-a moderat postarea, deoarece necunoasterea regulamentului în vigoare nu este o scuza.
5.6 -Retineti ca echipele de asistenta (moderatorii si administratorii) sunt membri obisnuiti, ca voi, nu sunt platiti pentru asta, îsi ofera sprijinul în timpul liber. Va rugam sa dati dovada de respect si de rabdare.
5.7 - Deciziile administrative nu pot fi contestate sau puse la indoiala de catre useri in nici un fel. Toate deciziile luate sunt in interesul forumului, pentru a mentine ordinea si calitatea sa. Daca anumite decizii administrative nu va sunt pe plac va rugam sa parasiti acest forum


6. Dispozitii finale

6.1 -Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor si a legii. (nemo ignorare legem censetur).
6.2 -Adresele IP ale tuturor mesajelor scrise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament sau al legii.
6.3 -Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale proprietarului, administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei). Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite prin intermediul site-ului, autorul unui mesaj poarta raspunderea totala pentru tot continutul acelui mesaj inclusiv pentru fisierele atasate si poate fi tras la raspundere daca continutul acelui mesaj incalca legea sau drepturile unei terte persoane sau entitati.
6.4 -Materialele ORIGINALE publicate de utilizatori acestui site poarta drepturi de autor si sunt protejate de lege, drepturile revin autorului si sunt cedate tacit spre folosire catre foruminstalatii.ro prin insusi publicarea pe acest site. Este interzisa copierea, printarea sau reproducerea prin orice mijloace a unei pagini, sau parti din site in alte scopuri decat pentru studiul individual.
6.5 -FORUMINSTALATII.RO isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, FORUMINSTALATII.RO isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.
6.6 -Utilizatorul garanteaza foruminstalatii.ro(inclusiv proprietarilor, administratorilor si moderatorilor) ca aceasta nu va suferi niciun fel de pierderi ori prejudicii din cauza Utilizatorului sau in legatura cu acesta din cauza oricaror reclamatii sau cereri care ar putea fi inaintate de terte persoane in urma accesarii forumului de catre Utilizator ori in urma utilizarii site-ului, incalcarii acestui Regulament, incalcarii legii sau a oricarui alt drept al unei persoane sau entitate. Asigurarea precedenta include obligatia Utilizatorului ca in caz de litigiu va suporta toate cheltuielile aferente, inclusiv cheltuielile de judecata si onorariile de avocati, experti si consultanti, dar fara a se limita la aceasta.


7. RASPUNDERE

7.1 -In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului FORUMINSTALATII.RO, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, FORUMINSTALATII.RO nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul mesajelor si cel al fisierelor atasate de catre utilizatori.
7.2 -Ca in orice site cu continut generat de utilizatori si control pasiv(conform legii nu ne revine obligatia de a cauta, identifica si a elimina eventualele materiale ilegale) este posibil sa se strecoare si materiale cu continut ilegal sau care incalca anumite drepturi ale unor terti de aceea la cerere in urma unei sesizari intemeiate, cu dovezi clare, vom sterge orice informatie sau continut de acest gen.
7.3 -In forum pot exista linkuri(trimiteri) facute de utilizatori spre o variatate de site-uri de internet mai mult sau mai putin legale, asta nu ii face raspunzatori in nici un fel pe ei sau foruminstalatii.ro pentru continutul acelor site-uri si nici nu pot fi trasi la raspundere pentru materialele de pe terte site-uri la care nu au acces prin controlul direct asupra manipularii continutului.
7.4 -In conformitate cu legea, FORUMINSTALATII.RO, proprietarii, administratorii, moderatorii si orice alte persoane care au legatura cu acest site nu pot fi dati in judecata de terte persoane sub nici un pretext pentru continutul mesajelor scrise de utilizatori sau al fisierelor hostate. NU dam curs si nu luam in consideratie nici o plangere tendentioasa indiferent din partea cui vine si sub ce forma sau pretexte. Daca cineva se considera lezat de anumite materiale publicate de utilizatori singura pretentie ce o poate avea din partea foruminstalatii.ro este ca materialele respective sa fie eliminate.
7.5 -In cazul in care o persoana considera ca i-au fost incalcate anumite drepturi prin mesaje din forum, noi nu putem dezvalui datele autorului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile legii 677/2001. Vom da curs doar cererilor care vin din partea unor autoritati competente ale statului Roman si doar daca acestea au temei legal bine fundamentat.
7.6 -In cazul in care va considerati jigniti de alti useri nu aveti decat sa va adresati Politiei sau altor organe competente, noi nu va putem dezvalui nici un fel de date care sa va ajute la "razbunare"


8. Alti termeni

8.1 -Prezentul regulament poate fi modificat oricand fara preaviz de aceea va rugam sa-l consultati periodic.


P.S.
*Orice user daca abserva un mesaj care nu este conform cu regulamentul are obligatia morala de a folosi butonul de raport care se afla in mesajul respectiv in dreapta jos.


USER=UTILIZATOR=MEMBRU INREGISTRAT
VIZITATOR=ORICINE ACESEAZA FORUMINSTALATII.RO

Orice incalcare grava a acestui regulament sau sesizari si reclamatii privind forumul si continutul acestuia se aduce la cunostinta administratorului pe adresa de email chcristi@gmail.com sau unuia din moderatorii forumului. Orice sesizare intemeiata se va trata cu toata seriozitatea.